BEST PRACTICES FORUM + ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ FACEBOOK


Εδώ στο bBooks.gr με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι συμπληρώσαμε 3 μήνες ζωής και συνεχίζουμε ακάθεκτοι! Με αυτό το post θέλουμε να σας ενημερώσουμε για δύο θέματα:

1. Το bBooks βρίσκεται ανάμεσα στις συμμετοχές στο Best Practices Forum του Ινστιτούτου Νεολαίας και της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία που σκοπεύει στην ανάδειξη καλών πρακτικών που προκύπτουν από τη νεανική καινοτομία και επιχειρηματικότητα.

Οι συμμετοχές βαθμολογούνται από τους χρήστες κάνοντας login μέσω Facebook ή Twitter. Η διαδικασία θα λήξει το Μάιο και θα λάβει χώρα σχετική εκδήλωση όπου θα παρουσιαστούν οι 10 δημοφιλέστερες συμμετοχές ενώ οι τρείς πρώτες θα λάβουν τιμητική διάκριση και πρόσβαση σε υπηρεσίες υποστήριξης (consulting, IT, Web, Marketing) που θα προκύψουν από χορηγίες εταιρειών.

Σας καλούμε λοιπόν, εφόσον θέλετε να υποστηρίξετε το bBooks.gr, να μας δώσετε 5 αστεράκια στη σχετική σελίδα. Προσοχή, δεν αρκεί ένα απλό Like!

2. Από τις 17/03 έχει ξεκινήσει στο Facebook ο διαγωνισμός μας “The two-weeks challenge”: Μέχρι τις 31 Μαρτίου σας καλούμε να προσκαλέστε τους φίλους σας στη σελίδα του bBooks.gr στο Facebook κάνοντας share τη σελίδα στο προφίλ σας. Εάν καταφέρουμε μέχρι εκείνη την ημερομηνία να φτάσουμε τα 500 Likes, την Παρασκευή 01/04 θα έχουμε έκπτωση 30% σε όλα τα βιβλία, και δεν θα είναι Πρωταπριλιάτικο αστείο! :)